De mooiste momenten van afgelopen week, niet op een hand te tellen. Heerlijk fietsen, tuinieren, Jubinka zien… Ondanks meer pijn heb ik toch best een goede wee gehad.

We zijn weer een week verder, een heel wisselvallige. Zowel qua weer als lichamelijk. Toch kijk ik er met een super fijn gevoel op terug en neem de lessen mee naar de komende tijd.

Maandag

Yes! Eindelijk zag ik Jubinka weer. We gingen lunchen bij De Beren, wat helaas een beetje tegen viel. We moesten heel lang wachten op het eten. Daarna nog even door de stad gewandeld, maar uiteindelijk niets gekocht. Van Jubinka kreeg ik een wc-rol houder met een kat erop. She knows me so well! En de airco in winkels was erg aangenaam met de 32° op de thermometer.

Dinsdag

Zoals elke week heb ik lekker gewerkt. Het was nog wel heel rustig. Een gezellige dienst, waarbij mijn bananenbrood werd goedgekeurd. Daarna bleef ik nog in de bieb zitten bloggen. Lekker bij de airco, want thuis was het erg warm. Zo was ik weer een heel eind op weg voor de blog week. ‘s Middags samen met de andere collega’s ook nog even een koffiepauze gehouden. Erg gezellig.

Woensdag

Jurjen is elke woensdag vrij en het was nog heel warm. Perfect weer dus om nog een keer te gaan zwemmen. Het openluchtzwembad sluit eind deze week, dus nog even genieten.

Zelf namen we broodjes, drinken en een boek mee. Zo vermaakten we ons van 11:00-15:00 uur prima in het water, maar ook daar buiten. Fijn dat er ook schaduw was. Het was, logischerwijs, wel erg druk. Toch was er genoeg ruimte. Zo las ik “Calm the f*ck down uit”. En ik ben wellicht wat verbrand…

Donderdag

Tijd om weer medicatie te halen en mocht ik weer langs de fysiotherapeut. Een geslaagde afspraak. Daarna ging ik naar een vriend en zijn moestuin. Samen hebben we de tuin wat aangepakt, gezellig op een terras in Haren een drankje gedaan en een taartje gegeten en toen via het Paterswoldsemeer terug. Een heel gezellige, fijne dag, met ook heel goede gesprekken.

Vrijdag

In plaats van de middag werkte ik ‘s ochtends. Er kwam weer transport en dat is zeker op vrijdag wel heftig. Daarnaast waren er veel klanten met vragen. Leuk om zo eens een ander dagdeel mee te maken. Op de terugweg deed ik nog even boodschappen en hield me verder rustig. Te warm en veel pijn.

wisselvallige week

Zaterdag & zondag

Het weekend ging ik een beetje bezig in het huishouden, daar kwam door de warmte minder van. Ook probeerde ik voor het eerst de airfryer uit, goedgekeurd kan ik je zeggen! We bakten ook onze kaiserbroodjes erin, aangezien de oven het begeven heeft. Verder las ik in ‘Voor wat, hoort wat’ van Sophie Kinsella. En Jurjen bakte zondag pannenkoeken.

Hoe kwam jij de warme dagen door?
Wat is het leukste op jouw planning deze week?

2 gedachten over “Een wisselvallige week | Week 35”

    • Oh fijn dat je er goed tegen kan, ik totaal niet haha. De eerste keer ging het redelijk, maar sinds die hittegolf met 40 graden had mijn lijf er steeds meer moeite mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.